Pripreme za izbor Miss svijeta: Pogledajte kako se naša predstavnica provodi u Londonu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Na svjetskom izboru ljepote, koji će biti održan 14. decembra ove godine u Londonu, našu zemlju će predstavljati 21-godišnja Ivana Ladan iz Jajca. Ona je na takmičenju za Miss BiH, proglašena najljepšom među 22 finalistice. U nedavnom intervjuu za “Azru”, lijepa Ivana, inače studentica četvrte godine psihologije u Banjaluci otkrila je da je joj je trenutak kada su pročitali njeno ime  bio izuzetno emotivan.

– U trenutku proglašenja, kada sam čula moj broj četiri, kroz glavu mi je prošlo bezbroj misli. Prvo sam pomislila da nisam dobro čula, a kada sam shvatila da sam to zaista ja, zaplakala sam od sreće. To je bio zaista prelijep osjećaj– rekla nam je. 

Ivana je prošle sedmice otputovala u London, gdje se održavaju posljednje pripreme za izbor, a na društvenim mrežama je otkrila i kako se provodi te na fotografija koje je objavila pokazala da zaista uživa.

https://www.instagram.com/p/B5YUDVRFkAD/

View this post on Instagram

@unikatni_nakit_anna @missbihformissworld @missworld

A post shared by Ivana Ladan (@ladanivana) on

View this post on Instagram

Strike a pose📸 #missworld2019

A post shared by Ivana Ladan (@ladanivana) on

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti