Beyonce iskreno o pobačaju: Imam osjećaj kao da sam umrla i ponovo se rodila

Piše: Redakcija

Nakon što je 2012. rodila svoju prvu kćerku Blue Ivy, Beyonce je javnosti otkrila da je prije te trudnoće doživjela pobačaj. O tome nije često govorila, samo je tada otkrila da joj je to bio najtužniji trenutak u životu. No, sada je ponovo progovorila o ovoj bolnoj temi i teškoj sudbini s kojom se suočila prije nego što je postala majka. 

Za magazin “Elle” rekla je da je naučila da se bori protiv boli i gubitka te da se sada osjeća jačom nego ikada. 

– Počela sam tražiti dublji smisao života, i to kroz lekcije s kojima sam se susrela, a za koje nisam ni znala da mi trebaju. Uspjeh za mene sada znači nešto potpuno drugačije. Naučila sam da je svaka bol i svaki gubitak zapravo svojevrstan dar. Pobačaji su me naučili da moram postati majka samoj sebi, prije nego li postanem nekome drugome. Kada sam dobila Blue Ivy, potraga za mojom svrhom postala je dublja. Imam osjećaj kao da sam umrla i ponovno se rodila, zbog čega sam postala jača – bila je emotivna pjevačica koja je danas majka troje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti