Princ William ili Harry: Čija porodična čestitka vam je ljepša

Piše: Redakcija

Sinovi princa Charlesa i Diane podijelili su porodične portrete kojima su čestitali svima božićne i novogodišnje praznike, a ove godine su se potrudili više nego ranijih. Meghan Markle, princ Harry i njihov sin Archie ne provode praznične dane kod kuće, u Velikoj Britaniji, već u Meghaninoj rodnoj Americi, gdje su otputovali još prije mjesec. 

Par je, naime, ispred novogodišnje jelke, ali u pozadini fotografije koja je osvanula na Twitteru, dok su u prvom planu njihov sedmomjesečni sin i njegovi neodoljivi obrazi!

Iako je ova fotografija vrlo brzo sve oduševila, nije prošlo mnogo prije nego što su pronađene brojne greške, zbog čega mnogi vjeruju da su pretjerali s Photoshopom. Navodno, princ izgleda kao da lebdi, Meghanine obrve su pretjerano naglašene, obrazi smanjeni, dok ramena malenog Archiea izgledaju neobično.

Dan kasnije, na Instagram profilu Kensington Royal objavljena je čestitka princa Williama i njegove porodice. Riječ je o još jednoj crno-bijeloj fotografiji, na kojoj se ne nalazi Kate Middleton. Razlog za to je jednostavan: već nekoliko godina, vojvotkinja sama fotografira svoju porodicu umjesto da angažira fotografa. Zato su na pomenutoj fotografiji princ William i njihova djeca, prince Louis, kojeg otac ljubi, princeza Charlote, koja pridržava brata, i princ George, koji sjedi nasmijan.

 

Pročitajte još