Kako da znate jeste li se zaljubili?

Piše: Redakcija

Tek ste se počeli viđati s nekim ili je iza vas već nekoliko ozbiljnijih koraka, ali kako znati jeste li se počeli zaljubljivati? Donosimo vam nekoliko znakova koji će vam otkriti koliko je zaista ozbiljna veza u kojoj se nalazite.

Muškarac u kojeg ste zaljubljeni je na neki način uvijek prisutan u vašim mislima. Šta god da planirate, on je uvijek dio toga, a svaki vaš razgovor s prijateljima je o njemu.

Ako je osoba s kojom se viđate prva osoba koju zovete u vezi bilo čega, ili bar imate potrebu da je nazovete, onda vam je ona puno važnija nego što mislite. Također ako toj osobi poklanjate sve svoje slobodno vrijeme, to je očigledni znak da se polako zaljubljujete.

No, najvažniji znak da je on onaj pravi je da se osjećate ugodno i sigurno kada ste s partnerom. Ne maštate o drugim mjestima na kojima možete biti, ne želite nikoga drugog i osjećate se kao da ste našli mjesto kojem u potpunosti pripadate.  

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti