Lifestyle

Stručnjaci za govor tijela otkrili šta se događa između Jennifer i Brada

AFP

Fotografije Jennifer Aniston i Brada Pitta s dodjele SAG nagrada glavna su vijest u svim svjetskim medijima. Fanovi bivšeg bračnog para navijaju za pomirenje 15 godina nakon razvoda, a ekipa Daily Mirrora u pomoć je pozvala Judi James, stručnjakinju za procjenjivanje govora tijela, kako bi otkrili šta se tačno događa između bivših supružnika.

– Njih dvoje zbog blizine torza, kontakta očima i držanja za ruke svakako potiču glasine, ali nisam sigurna da možemo slaviti. Brad izgleda nevjerovatno zadovoljno kad vidi Jen i čak je odvlači za intimni pozdrav. Hvata je za zglob poput malog djeteta kad želi privući pažnju svoje mame, ali ovaj put Jen pokazuje znakove opreznog postupanje s bivšim – kaže James.

AFP

– Posljednji put kad smo vidjeli ovaj par zajedno izgledali su jako zaljubljeno dok su šetali plažom tokom jedne krize u braku. Brad je sljedeći dan objavio kraj braka s Jennifer i objavio da je s Angelinom, što znači da trebamo biti cinični, koliko bi god sjajno bilo vidjeti ih zajedno kao par – tvrdi stručnjakinja.

– Brad dugo gleda dok Jen razgovara s novinarima, ali ona reagira sa “čekaj” i to mu pokazuje ispruženom rukom. Način na koji je uhvati za zglob umjesto ruke sugerira nedostatak intimnosti između njih dvoje, inače bih očekivala da će je on držati za ruku. Zbog ove geste se čini da je prilično posesivan, kao da pokušava privući njenu punu pažnju, ali ona ga očito natjera da pričeka – dodaje James.

AFP

– Bradov osmijeh i široki prikaz zuba ukazuje na istinsku toplinu koja se graniči s ljubavi, dok njegov pogled izgleda intenzivno. Jen odgovara sa savijenim koljenima i uzdignutim obrvama koje, čini se, impliciraju neko iznenađenje, kao da se već neko vrijeme nisu sreli. Način na koji ona reagira na njega cijelo vrijeme pokazuje da želi provjeriti njegove namjere, a potpuno je iskontrolirala i njihov poljubac – zaključuje stručnjakinja.

Na kraju je dodala da na slikama Brad i Jennifer više izgledaju iznenađeno što se vide nego strastveno ili romantično.