Novi posao vojvoda od Sussexa: Harry i Meghan radit će svoje dokumentarce o klimi i zdravlju

Piše: Redakcija

AFP

Kako prenosi Metro, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i princ Harry planiraju pokrenuti vlastitu filmsku i televizijsku produkcijsku kuću. Par se nada da će moći napraviti dokumentarce o važnim stvarima kao što su klimatske promjene i mentalno zdravlje, koja je u zadnje vrijeme tema do koje je Meghan izrazito stalo. Prema pisanju britanskih medija, par želi osnovati organizaciju po uzoru na Hillary i Billa Clintona, te Baracka Obamu i njegovu porodicu.

 AFP

Izgleda da su već osigurali potporu Netflixa jer je Ted Sarandos na dodjeli nagrada SAG komentirao kako je zainteresiran za rad s Harry i Meghan. Osim toga, Meghan je i dala glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova. Međutim, taj posao dobila je zato što je njen suprug molio za nju posao od šefa Disneyja Boba Igera.

– Znate li da ona posuđuje glas? – pitao je Harry, a Bob je odgovorio da to nije znao.

AFP

– Činite se iznenađenim. Zaista je zainteresirana za to – rekao je princ.

Ta se informacija možda nikad ne bi ni saznala da na premijeri filma ‘Kralj lavova’ u Londonu jedan obožavatelj nije snimao par, a na snimci se čuju te informacije. Izvori bliski paru kažu kako je Meghan posudila glas, te da je to sve učinila prije nego što je otišla u Kanadu na šestotjedni odmor sa suprugom i sinom Archiejem.

Pročitajte još