Lifestyle

Sedmični horoskop

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Pogotovo ako ste slobodni, očekuje vas novo, lijepo poznanstvo. Ako ste sretni u vezi, partner priprema posebno iznenađenje. Znate kako da oduševite jedno drugo.

Posao: Brzi ste, marljivi i odlučni, kako to samo vi znate. S kolegama imate dobru saradnju, iz koje će izrasti nove, odlične ideje. Došlo je vrijeme i za veću zaradu.

Zdravlje: Žudite za odmorom i relaksacijom.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Možete očekivati bezbroj sjajno provedenih trenutaka s osobom koju volite. U slučaju da ste slobodni, učinite odlučujući korak prema osobi s kojom želite vezu.

Posao: U vama se budi poduzetnički duh. Očekuje vas naporan, ali i bogat poslovni period. Dolazi do izražaja vaša pamet, snalažljivost, posebno umijeće stvaranja profita.

Zdravlje: Zdravi ste, ali izbjegavajte tešku hranu.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Izuzetno ste zavodljivi. Puni ste nježnih riječi i pažnje prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, uskoro nalazite mir u zagrljaju nekoga s kim se već poznajete.

Posao: Za početak, oslonite se na prijatelje koji vam mogu spasiti poslovni ugled ili pomoći u vezi s finansijama. Srećom, loš period završava brzo, potom se otvaraju vrata uspjeha.

Zdravlje: Zdravi ste, vitalni, teškoćama ni traga.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Idila s voljenom osobom se nastavlja, emotivni život veoma je zanimljiv. Ako ste slobodni, imate takvu privlačnu snagu kojom možete “zaludjeti” koga želite.

Posao: Poslovna strana je dinamična, puna preokreta. Situacija je bolja nego što ste očekivali, ali oprez nije naodmet. Što vam je važno, uknjižit ćete značajan dobitak.

Zdravlje: Dovoljno spavajte, odmarajte, popravite formu.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Imate skladan odnos s partnerom. I dalje vodite glavnu riječ, a najbolji dio vaše naravi sasvim dolazi do izražaja. Ako ste slobodni, u prilici ste da promijenite status.

Posao: Stižu uzbuđenja i neočekivane situacije, u kojima se lako snalazite. Nema  vremena za predah, obaveze vas tjeraju naprijed, što rezultira i novčanom satisfakcijom.

Zdravlje: Što više vremena boravite na čistom zraku.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Raspoloženi ste za druženje, zabavu, ljubav. Odnos prema osobi koju volite posebno je dobar. Ako ste slobodni, uz mnogo šarma sve se okreće u vašu korist.

Posao: Postoji opasnost da neko preuzme vaše ideje. Vaš osjećaj za odgovornost dolazi do punog izražaja, a sjajno obavljate i posao od kojeg su već svi “digli ruke”.

Zdravlje: Opustite se, uživajte u ljubavi i poslu.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Vrijeme je za ljubav, posebno ste šarmantni i zavodljivi. Imate mnogo prilika da ostvarite želje. Čak ako ste u dugoj vezi, ponašate se kao da ste se tek zaljubili u partnera.

Posao: I na poslovnom planu ste sretni i uspješni. Imate mogućnost za napredovanje i uspjeh. Neko pokušava da vas spriječi u tome, pa morate biti odlučni i beskompromisni.

Zdravlje: Krasi vas odlično raspoloženje, blistate.                                                                                                                         

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Ako ste i imali problema, nestaju. Znate iskoristiti sve okolnosti za ostvarenje ljubavnih snova. U vezi vladaju sklad i razumijevanje. Ako ste slobodni, pronalazite srodnu dušu.

Posao: Ostvarujete dobre rezultate, zasjenili ste i konkurenciju. Moguće je da pronađete posao o kakvom ste dugo maštali. Svakako, dolazi olakšanje, pomiješano s ugodom.

Zdravlje: Zdravi ste, sretni, dobro raspoloženi.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Ponovo zračite ljubav, strast i optimizam, šarmirate sve oko sebe. Okruženi ste simpatijama mnogih, ali ako ste u vezi i zaljubljeni, uvijek mislite na voljenu osobu.

Posao: Svaki vaš potez završava uspjehom. Ustrajnost vam daje dodatnu energiju da sve zamisli provedete u djelo. I na finansijskom planu, gotovo sve je u najboljem redu.

Zdravlje: Izvrsna fizička kondicija, jaka psiha.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Slijedi niz ugodnih iznenađenja. Vaša ljubav je jaka i stabilna. Ako ste slobodni, upoznat ćete zanimljivu osobu, sa kojom je moguće nešto više od flerta ili avanture.

Posao: U najavi je napredovanje, pa će vas kolege još više cijeniti. Moguće je da upoznate važnu, uglednu osobu, od koje u budućnosti možete imati i velike koristi.

Zdravlje: Opustite se i uživajte, ne mislite o prošlosti.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Uživate u sreći, zagrljaju i razumijevanju osobe koju volite i koja voli vas. Ako ste slobodni, budite spremni za strast s osobom u koju ćete se zaljubiti “na prvi pogled”.

Posao: Najvažnije je da se oslobodite zaostalog posla. Ipak, nemojte se precijeniti, preuzmite obaveza koliko ih možete obaviti. Najzad ste i u zavidnom finansijskom plusu.

Zdravlje: Sretni ste, zadovoljni, optimist.

 

Osvojite ih: Muškarca koji je rođen u znaku Vodolije, zanimaju žene koje su prirodne, iskrene, a ipak tajanstvene. Potrebna mu je privatnost i druženje s prijateljima, što ne znači da Vas ne voli, nego mu je potrebna neovisnost. Nikada ne tražite “izvještaj” gdje je i s kim bio. U suprotnom, teško da ćete ga uskoro vidjeti, a možda i nikada više. Najsretniji je s osobom s kojom može dijeliti intelektualnu znatiželju, u vezi koja se temelji na čvrstom prijateljstvu. Zato mu, prije svega, budite najbolja prijateljica, a tek onda ljubavnica.

Čudesna, nepredvidiva, slobodoumna, miroljubiva, ekscentrična, ugodna, iskrena, optimistična, originalna, lepršava – sve su to riječi koje opisuju ženu – Vodoliju. Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti. Teško je razumjeti i shvatiti, jer je uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrijede. Zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Dolazi prava plima sreće. Osjećate snažnu silu koja spaja vas i voljenu osobu u nepomućeni ljubavni sklad. Oboje se potrudite da tako ostane što duže. 

Posao: Očekuje vas sjajan poslovni period. Ako putujete, idete na službeni put, najlakše stižete do uspjeha. Kontakti s novim poslovnim partnerima donose i značajnu dobit.

Zdravlje: Dobar izgled je potvrda izvrsne forme.