Četiri stvari koje svaka žena treba imati u torbi, a ne uključuju kozmetiku

Piše: Redakcija

 

Ženske torbe osim potrebnih stvari često sadrže i mnoge nepotrebne. Bitno je obratiti pažnju, te sa sobom uvijek ponijeti nekoliko stvari koje nam često nedostaju, a nisu vezane za različite vrste kozmetike. U nastavku vam donosimo popis od četiri stvari koje trebate upravo sada dodati u torbicu!                     

Energetska čokoladica

Hipoglikemija je stanje u kojem dolazi do niskog šećera u krvi. U torbici je preporučljivo nositi barem jednu energetsku čokoladicu, jer nam je svima poznat osjećaj gladi, a ovakva vrsta čokoladica podiže raspoloženje i pruža potrebnu energiju.

Tablete protiv bolova

Osim što tablete protiv bolova pomažu u prehladi, potrebno ih je imati u torbi ako vas iznenada ukoči vrat ili imate menstrualne bolove. Pretpostavljamo da svaka žena u svojoj torbi ima bar jednu tabletu paracetamol ili ibuprofena. Ukoliko to nije slučaj, vrijeme je da to promijenite.

Higijenski ulošci

Iako većina žena prati svoj menstrualni ciklus, zna se desiti da ih iznenadi i stvori neugodne trenutke. Kako biste to spriječile, u svojoj torbici nađite mjesta i za higijenske uloške.

Olovka

Iako je potreba za hemijskom olovkom u modernom dobu sve manja, sigurno se sjećate koliko puta vam je zatrebala ili koliko puta su je od vas tražile druge osobe. Nije suvišno da se nađe u vašoj torbici, jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.

Pročitajte još