Gordana Šaulić se počastila stanom koji vrijedi više od 400.000 eura

Piše: Redakcija

Udovica “kralja narodne muzike” Šabana Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, 62-godišnja Gordana, prema pisanju srbijanskih medija preselila se iz porodične kuće u skupocjeni, prostrani stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće, a za koji je navodno ‘iskeširala’ više od 400 hiljada eura. 

Šaban Šaulić

IZVOR: INSTAGRAM

 – Gordana je nedavno kupila luksuzni stan u novoizgrađenoj zgradi. Stan ima oko 150 kvadrata, a kvadrat u toj zgradi košta više od 2,5 hiljada euraa. Jednostavno se oduševila tom zgradom koja je na dobroj lokaciji, a dodatno joj je značilo što je zgrada u neposrednoj blizini njene kuće. Našla je svoj mir i osjeća se kao da tu živi godinama. U stanu živi sama, ali ju često posjećuje sin i kćerke – rekao je izvor blizak Gordani. 

Šaban ŠaulićIZVOR: INSTAGRAM

Podsjetimo, prošlo je više od godinu otkako je Šaban tragično poginuo zbog svog vozača, Turčina Alsina Levanta koji je pod utjecajem marihuane i alkohola izazvao nesreću. Suđenje mu počinje u Njemačkoj 27. marta i tada će se Šabanova porodica prvi put suočiti s njim nakon tragedije.

– Na prvom ročištu bit će cijela orodica, tako da ćemo se sigurno sresti. Iskreno, koliko god čovjek misli da je spreman i da zna što može očekivati od nečega, uvijek postoji mogućnost da pogriješi u procjeni. Ne znam kako ću se osjećati u trenutku kad ću ga prvi put vidjeti. Znam da mu se neću direktno obratiti, sačuvat ću dostojanstvo, kao što sam uvijek – rekla je nedavno Šabanova udovica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti