Brtiney Spears o bivšem: Imali smo jedan od najvećih prekida, ali ovaj čovjek je genije

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B_BR60uF44-/

Bivša pop princeza i pjevačica Britney Spears nakon skoro 20 godina šutnje i nakon prekida s Justinom Timberlakeom, odlučila je spomenuti upravo njegovo ime javivši se svojim obožavateljima na Instagramu.

Naime, Britney je objavila video u kojem pleše na Justinov hit “Filthy”, a u objavi je otkrila i šta zapravo misli o bivšem s kojim je činila jedan od najpopularnijih zvjezdanih parova.

– Znam da smo imali jedan od najvećih prekida prije 20 godina, ali ovaj čovjek je genije. Sjajna pjesma JT. – napisala je Britney uz video.

On joj nije ostao dužan odgovora i u komentarima joj ostavio nekoliko emotikona koji plaču od smijeha.

Britney i Justin bili su zajedno od 1998. godine do 2002. godine, a upoznali su se još 1993. godine na snimanju showa “The All-New Mickey Mouse Club”. Ljubavi je došao kraj nakon što je u javnost procurila informacija da je Britney navodno prevarila Justina, za šta ju je sam javno optužio.

– Tehnički, ne kažem da je pogriješio ali ne kažem ni da je u pravu. – izjavila je tada u intervjuu s Diane Sawyjer.

Osim što su bili “it par” Hollywooda, uskoro su dobili i status modnih ikona, a svijet i danas pamti njihove usklađene traper kombinacije u kojima su se pojavili na dodjeli Američkih muzičkih nagrada 2001. godine. Tog trenutka se u martu ove godine prisjetio i sam Justin te priznao kako ne žali zbog tog izbora.

Britney je danas u sretnoj vezi s trenerom Samom Asgharijem, nakon što se razvela od plesača Kevina Federlinea s kojim ima dva sina, dok je Justin u braku s glumicom Jessicom Biel s kojom je prije pet godina dobio sina.

Pročitajte još