Sofia Vergara prisjetila se 80-ih fotografijom u kupaćem kostimu

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B8YOLAklwa2/

Na svom službenom Instagram profilu Sofia Vergara još se jednom sjetila svog odrastanja, pa je svoje obožavatelje nagradila još jednom fotografijom u kupaćem kostimu. Kako je napisala pored fotografije, ona je nastala 80-ih u njenoj rodnoj Kolumbiji, a na njoj ljepotica pozira u žuto-zlatnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom i visokim izrezima oko nogu, što je vizualno dodatno istaknulo njene obline.

View this post on Instagram

#tbt The 80’s Colombia❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Podsjećamo, nedavno je snimila posljednju epizodu hit serije ‘Moderna porodica’, zahvaljujući kojoj je i postigla neviđeni uspjeh. Osim fotografije u kupaćem kostimu, Sofia Vergara s obožavateljima je podijelila i kratke video isječke koje je snimala za emisiju o putovanjima ‘Fuera De Serie’, u kojoj je radila kao novinar od 1995. do 1998. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti