Daniella Mijatović: Knjiga koja je promijenila moj život je „Jedi, moli, voli“

Piše: Redakcija

Poznato TV lice i bivša manekenka Daniella Mijatović, koja je prošle godine postala je majka, nakratko se povukla iz javnog života, ali za naš magazin otkriva kako provodi vrijeme u izolaciji, te predlaže svoje omiljenje knjige, film, seriju i događaj kojem se raduje

KNJIGA

Više volim čitati knjige nego pogledati film. Knjiga koja je promijenila moj život je „Jedi, moli, voli“ od Elizabeth Gilbert. Tada sam krenula s radom na sebi kroz modernu psihologiju. Posljednja knjiga koju sam uspjela pročitati je „Budni u pet i vaš je čitav svijet“ od Robin Sarma, odlična je knjiga i sve preporuke za čitanje u ovo vrijeme izolacije.

MUZIKA

Omiljena muzika mi je latino. Kada sam tužna, popravlja mi raspoloženje i tjera me da plešem. Mnogo volim da slušam Romea Santosa, Marca Anthonyja, Gente de Zona.

FILM

Nisam baš neki ljubitelj filmova, ali kada se odlučim da pogledam neki, opredijelim se na istinite i inspirativne priče. Film koji je ostavio veliki utisak na mene je  „The boy who harnessed the wind“.

 

SERIJA

Ako moram da se odlučim između gledanja filma ili serije, onda biram seriju. U posljednje vrijeme mi je omiljena španska serija „ La casa de papel“.

DOGAĐAJ

Bez konkurencije, najdraži događaj mi je SFF, jer tada Sarajevo postaje centar svijeta. Svi željno očekujemo početak SFF-a. Mnogo dobrih filmova za pogledati, i grad živi 24/7.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti