Zdravko Čolić: Karantin mu je obavezan

Piše: Redakcija

Kako javljaju srbijanski mediji, Zdravko Čolić u skladu s mjerama koje je Srbija zbog pandemije uvela, nalazi se u karantinu. Budući da mu je 68 godina i da ima dvije kćerke, tinejdžerke Unu i Laru, odlučio je da se izoluje te tako zaštiti i sebe i njih od eventualne zaraze opasnim Corona virusom.

Porodica Čolić živi u prostranoj kući u elitnom dijelu Beograda, te Zdravko, navodno, sve vrijeme boravi u jednom krilu kuće, dok su supruga Aleksandra i kćerke u drugom dijelu.

– Prije nego što je epidemija Corone stigla u Srbiju, Čoline kćerke Una i Lara išle su redovno u školu, starija Una je putovala i izlazila, tako da, zlu ne trebalo, one se sada drže podalje od oca i uopšte mu ne prilaze. Tačnije, one ga uopšte ne viđaju – pišu srbijanski tabloidi, pozivajući se na neimenovane izvore.

Popularni pjevač svoj privatni život već decenijama drži daleko od očiju javnosti. Mnogima njegov život izgleda kao med i mlijeko, no, kako je sam u jednom od svojih intervjua priznao, to i nije uvijek tako.

– Supruga se najviše ljuti na mene jer sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati zašto sam tako popustljiv prema njima i zašto ne mogu reći ne, dok je ona uglavnom stroga – iskreno je priznao pjevač za „Ekskluzivno“ i dodao:

– Svako vrijeme ima svoje vrijednosti. Jako je teško danas upravljati djecom, sve je teže… – požalio se Čola.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti