Jedan od najtraženijih bh. modela Jasmin Drinjaković otkrio nam je svoj vodič kroz kulturu

Piše: Redakcija

Jedan od najtraženijih bh. modela Jasmin Drinjaković pauzu od modnih pista i reklamnih kampanja krati uz dobru knjigu. Serije ga nikada nisu osvojile, ali zato jesu filmovi i muzika. Jednom događaju je naročito vjeran

 

KNJIGA

Uživam u dobroj knjizi. Posebno me dojmila “Meditacije” od Marcusa Aureliusa (posljednjeg cara filozofa). Univerzalni pogledi na život jednog od najutjecajnijih  ljudi toga doba, njegova skromnost, propitivanje sebe i želja za istinom dovoljni su razlozi da se pročita.

 

SERIJA

Nisam ljubitelj serija, ne vjerujem da sam ijednu odgledao do kraja. Mada u našoj kući se nikada nisu propuštale “Mučke”.  

 

FILM

Filmovi su mi uvijek bili draži od serija i često nađem vremena da pogledam neki novi. No, jedan od filmova koje uvijek mogu pogledati je “Maratonci trče počasni krug”. 

 

MUZIKA

Odrastao sam uz rock muziku, pa i danas je volim poslušati. Grupe koje su obilježile moje djetinjstvo su “The Doors”, ”Talking Heads”, “Red Hot Chilli Peppers”. 

 

DOGAĐAJ

Ukoliko moram izdvojiti jedan kulturni događaj, to bi bio SFF. jer u najljepšem svjetlu predstavlja naš grad i tih desetak dana smo jedan od centara svijeta.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti