Brigette Macron na hljebu i vodi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BwL4Z6rnrcB/

 

Brigitte Macron (64) supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, osim što je starija 24 godine od njega, zaokuplja pažnju ženskog dijela javnosti i zbog svog izgleda te je i inspiracija mnogo mlađima od sebe.

Zbog toga je uvijek zanimljivo zaviriti u tajne životnog stila prve dame Francuske. Tamošnji mediji ovih dana su se ponovno raspisali o tome kako bivša učiteljica, baka sedmero unučadi i majka troje djece održava manekensku liniju. Tajna je naravno u laganim obrocima, pa pojedini francuski mediji  jednostavno objašnjavaju da Brigitte Macron živi “na hljebu i vodi”. Njen jelovnik sastoji se uglavnom od povrća i voća, za ručak posebno voli šparoge, a fizičku aktivnost nikada ne zanemaruje. Omiljene su joj vježbe snage i vožnja biciklom.

Inače, Brigitte Macron njeguje nenametljiv i jednostavan stil koji je definicija pariškog chica. Nije nimalo konzervativna i često je u mini suknjama i kratkim haljinama, dok su joj jedan od omiljenih odjevnih komada obične traperice. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti