Gigi Hadid: Bila sam trudna i dok sam koračala modnim pistama

Piše: Redakcija

Vijest da 25-godišnja manekenka čeka prvo dijete s pjevačem Zaynom Malikom proširila se nedugo nakon sedmica mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, na kojima je i sama nosila revije najpoznatijih dizajnera, a tek sad je otkrila kako je pistama koračala već trudna. U razgovoru s vizažisticom Maybellinea, Erin Parsons, 25-godišnja Gigi Hadid otkrila je kako je na nedavno održanim Sedmicama mode već bila trudna, kao i da je trudnoća već utjecala na njezin izgled.

– Ljudi su bili uvjereni da sam stavila filere na lice, da je zbog toga moje lice okruglo, no ono je takvo od rođenja, a dodatno se pojačalo tokom Sedmice mode, kada sam već bila nekoliko mjeseci trudna – objasnila je zvijezda.

 

Ni trudnoća nije utjecala na njen zgusnuti raspored, a sve unaprijed dogovorene stvari odradila je bez pogovora. Na pitanje vizažistice misli li da će se njeno lice dodatno mijenjati kroz trudnoću, zajedno s njenim tijelom, Gigi je rekla:

– Možda. Ne razmišljam niti brinem o tome. Sretna sam sa prirodnim tokom svega.

Da je trudna otkrilo se svega nekoliko dana nakon proslave njenog 25. rođendana, kada je oštro oko obožavatelja primjetilo da se osim rođendanskih balona i vrećica oko nje nalaze i one namijenjene za bebe i trudnice.

Pročitajte još