Zna kako uspješno spojiti haljinu i tenisice: 50-godišnja modna blogerica održala lekciju mlađim kolegicama

Piše: Redakcija

Pored toga što Španija ima vrhunske međunarodno priznate brendove, ona se može pohvaliti i brojnim utjecajnim damama na Instagramu. Jedna od njih je 50-godišnja Carmen Gimeno koja svojim razigranim izdanjima predstavlja veliku inspiraciju brojnim ženama širom svijeta. 50- godišnja španska blogerica, koju na Instagramu ima više od 90 hiljada pratitelja, redovino dijeli svoje modne odabire koje najčešće čine komadi iz popularnih high street trgovina, uz tradicionalan hashtag #over50style.

Svojim istančanim ukusom gotovo svakodnevno uspijeva dokazati kako su godine uistinu samo broj kada je moda u pitanju, te da za besprijekoran izgled nije potrebno imati najnovije krpice s dizajnerskim potpisom. S dozom profinjenosti Gimano redovito stilizira boje i uzorke. Slojeviti stil oblačenja njena je nit vodilja, a zaštitni znak kombinacija ženstvenih i sportskih komada u znaku lepršavih haljina i trendovskih modela tenisica.

View this post on Instagram

#zara #zaradress #nikeairmax270 #mujeresbabú

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti