Uživajte u flertu sa svojim Blizancima

Piše: Redakcija

Muškarcu rođenom u Blizancima prijaju opuštene i radoznale osobe, s kojima nikada nije dosadno. Ne može se tačno znati kada je zaista zaljubljen, jer samo želi da sve bude novo i zanimljivo. Privlače ga pametne, pomalo misteriozne žene, duhovite i zanimljive, a to su osobine koje cijeni više od vanjske ljepote. Izvjesno je da osvaja šarmom, duhovitošću i uzbudljivim ritmom života koji vodi.

Brojna interesiranja ga stalno drže u napetosti, pa ako volite miran život, odustanite od njega. Ako ste, međutim, odlučili da riskirate, onda nemojte ironično komentirati koliko je planova promijenio za kratko vrijeme, jer će ga odbiti vaša uskogrudna razmišljanja. Rođeni glumac, veoma vješt da promijeni stvarno i ono što je očigledno, voli da izaziva i sve stavlja na probu. Ne dozvolite da vas zavaraju njegove fantastične priče.

Nikada mu nemojte sasvim vjerovati, a ipak igrajte igru, makar na način što ćete biti nepredvidivi i podsticati njegovu maštu. Jer, onog časa kada pomisli da kod vas nema više ništa da otkrije, počet će da se dosađuje i poći će u potragu za novim poznanstvima. Ovaj će vas muškarac, po mnogo čemu neshvatljiv, često zbunjivati. A, zapravo, od žene očekuje da mu bude vjerna družica, koja može izdržati njegov, kako fizički, tako i mentalni ritam.

Pročitajte još