Iz osvete objavljenje nikad viđene fotografije Putinovih kćerki

Piše: Redakcija

Slike nikad ranije viđene dvije kćerke Vladimira Putina s njegovom bivšom suprugom nastale su iz privatne kolekcije njegovog najbližeg povjerenika. Slike prikazuju Mariju i Katerinu kao tinejdžerice ubrzo nakon što je vođa Kremlja preuzeo vlast početkom 2000-ih.

Čini se da ih je pustio kako bi razljutio Putina bivši milijarder Sergej Pugačova (57), bivši bliski činovnik koji je ove sedmice izgubio 11,6 milijardi funti pravnu bitku protiv ruske države na pariškom arbitražnom sudu.

Putin (67) je u svojoj dugoj političkoj karijeri uvijek skrivao svoju djecu daleko od očiju javnosti, nikad ne dozvoljavajući da ih se viđa i rijetko čak o njima govori.

Obje su sada u svojim 30-im, ali fotografije koje su objavljenje ih prikazuju u kućnim izdanjima.

Fotografije koje je objavio Sergej preuzete su sa daily mail.co.uk.

Na slikama su njih dvije u Kremlju, ali i u kući Pukačeva i često u društvu Pukačevih sinova, Viktora i Aleksandra. Na slikama se pojavljuje i Ljudmila, koja se od Putina razvela 2014. godine.

Putinova kćerka Marija (35), koja koristi prezime Voroncova, je ekspert za dvarfizam a vjeruje se da je udata za holandskog biznismena sa kojim ima i djecu.

Maria Putina, who now uses the surname Vorontsova, is pictured in an undated photograph. Maria has a career in medical research and is an expert on  dwarfism

Katarina (33) je od plesačice danas ušla u oblast vještačke inteligencije i ima doktorat iz ove oblasti na prestižnom moskovskom univerzitetu. Bila je u braku sa najmlađim ruskim milijarderom od kojeg se razvela.

Katerina, 33, known by the family name of her maternal grandmother, Tikhonova, was once a rock'n'roll dancer but has now moved to work on a new Russian artificial intelligence initiative

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti