Šta svaki dan radi 60-godišnja svjetska rekorderka po broju plastičnih operacija

Piše: Redakcija

Cindy Jackson (60) je osoba koja u posljednjih 20 godina drži svjetski rekord po broju obavljenih estetskih operacija. Estetskim je operacijama izgradila karijeru, i na kraju postala slavna. Nema te operacije koju još nije napravila.

Svaki dio svojeg lica sama je dizajnirala, a sve je počelo prije tačno 32 godine kada joj je otac ostavio u nasljedstvo nešto novca.

Iako su joj svjetski mediji dali nadimak Barbie, Cindy je prije nekoliko godina odlučila da želi više ličiti na Brigite Bardot, pa čak i u stomatološkom smislu. Iza nje je stotinu zahvata, no danas Cindy najviše vremena troši na održavanje svog hirurški dorađenog izgleda.

Bizarni guinnessovi rekordi | Najviše plastičnih operacija ...

Cindy je za Red Carpet priznala kako tokom ova dva desetljeća nisu svi zahvati uspjeli. Svaki dan pije desetak tableta, a redovito ubrizgava i injekciju ljudskog rasta. No, čak i nakon što je toliko puta išla pod nož, još uvijek strahuje prije svake operacije.

Zbog karijere koju je izgradila na operacijskom stolu, danas se smatra stručnjakinjom na području estetske hirurgije, budući da je, kako tvrdi sve prošla, i nestručne hirurge, i anesteziju, i bol, i zavoje, i natečenost.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti