Ukradi stil pedesetogodišnje Jennifer Aniston

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Ona je jedna od najmodernijih žena u Hollywoodu, a nije teško ni vidjeti zašto. Od serije „Prijatelji“ koja ju je proslavila do mnogih drugih filmova, prošetala se u mnogim modnim kombinacijama i postala modno adahnuće vrijedno divljenja. Njena kosa i duge noge izgledaju nevjerovatno na svakom događaju, a ona zna kako uraditi odličnu kombinaciju boja. Jennifer je jedna od rijetkih glumica koje smatraju „djevojkom iz komšiluka“ te zbog toga njena popularnost ne jenjava godinama. Ako ste spremni dobiti inspiraciju od ove elegantne holivudske zvijezde, ne tražite dalje. Evo kako možete ukrasti stil Jennifer Aniston – savršen za bilo koji događaj. Ko bi rekao da je ova žena prešla pedesetu godinu. 

 

  1. Mala crna haljina

Svaka djevojka zna da je mala crna haljina ukras bilo koje garderobe. Ove elegantne, jednostavne stilove koje Jennifer Aniston nosi jednostavno je oblikovati i izgledaju sjajno svima. Odaberite uglađenu haljinu s parom čarapa s tačkicama ili pokažite svoje noge mini haljinom koja liči na sako i naboranim potpeticama. To je svestrana i svevremenska opcija za bilo koji događaj, a za vama će se okretati glave gdje god da se pojavite.

 

  1. Odijela  

Kda je vrijeme za izgled profesionalaca, napravite korak dalje u odijelu sa pantalonama. Jennifer Aniston je to uradila tako što je ispod sakoa obukla kratku kožnu majicu koja podsjeća na korzet. Dno hlača izdužuje noge i dodaje dodir profinjenosti sveremenskoj odjeći. Držite se jednostavnih crnih i ugljenih nijansi, kosa neka bude u labavim talasima za nesputanu estetiku. 

  1. Siva jednobojna odjeća

Siva je univerzalno laskava nijansa, pa zašto se zaustaviti na komadu odjeće ove boje? Jednobojna odjeća je svevremenska i odlična opcija za žene svih dobnih skupina, što Jennifer pokazuje tokom svoje karijere. Od kombinacije s rolkama i suknji do majice i pantalona, ​​postoji puno kombinacija koje na izvrsni način djeluju fantastično na većini događaja. Da pronađete savršenu nijansu za svoj ton kože, opredijelite se za srednje sivu ili nešto malo tamniju boju. Ovo je prilika da izgledate elegantno i sofisticirano dok se osjećate moderno i u trendu.

  1. Haljine ravnog kroja 

Ove pripijene haljine ravnog kroja odlična su opcija za one koji vole minimalistički izgled. Bez šava u struku, ali prilagođen vašem tijelu, to je laskav stil za većinu oblika tijela. Možete odabrati nešto na čemu se vidi vaše izvajano tijelo ili usmjeriti pažnju na ramena i ruke. 

  1. Jednobojni dugi kaputi  

Kao jedna od trenutno najmodernijih nijansi sezone, Jennifer Aniston čini da ova boja izgleda nevjerovatno. U kombinaciji sa trapericama i osnovnom majicom ili setom prugastih pantalona i zlatnog lanca, ovo je dodatak odjeći bez napora. To je idealan komad odjeće koji možete dodati svojoj garderobi, i dobro funkcionira sa svim. Dodajte preveliku maramu tokom hladnijih mjeseci ili smeđu kožnu torbu s ležernom odjećom i spremni ste za dan.

 

Pročitajte još