Baka Prase se povlači nakon afere s maloljetnicom

Piše: Redakcija

Nakon afere s maloljetnicama zbog čega je izgubio mnogo sponzora, najpoznatiji balkanski youtuber Baka Prase objavio je video koji je nazvao “Moj posljednji video”.

U najavnoj špici je napisao da “odlazi” te dodao da mora razmisliti što će dalje te da mu je dosta skandala i svađa. “Moram razmisliti što ću sa životom”, rekao je Bogdan Ilić u 13-minutnom videu u kojemu se obračunao s hejterima.

“Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na što, da ja nikoga nisam iskoristio, iako sam obmanut”, rekao je. “Ne znam ni s kim se svađam”, rekao je na kraju, prenosi Index.hr.

Šira javnost me osuđuje zato što živim onako kako bi svako živio u mojim godinama, ako neko kaže da ne bi ovako živio, laže. S 23 godine da se baviš javnim poslom i da zarađuješ 100.000 eura plus, naravno da bi trošio te pare i živio ga na maks”, rekao je i dodao da on nikad nije rekao da nekome treba biti uzor ili svetac.

“Niti se trudim da to budem, ali od mene se to očekuje i nekome smeta što ja trošim svoje pare. I što volim lijepe i zgodne žene! Zbog toga se neću nikome izvinjavati”, stoji pri svom.

“Sada se obraćam vama, mojoj Instituciji koja stoji uz mene, ljudima koji su uz mene i kada su najveća govna, hvala vam od srca, ne pričam to često… Nevjerovatno mnogo mi znači sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumjeti ovu moju odluku, da moram razmisliti što ću dalje činiti, je li moja budućnost YouTube, je li nešto drugo… Ovo me je toliko poremetilo, bacilo u razmišljanje tako da se moram presabirati, morat ću baš dobro razmisliti što ću dalje. Morat ću dobro, baš dobro razmisliti što ću dalje”, rekao je i još jednom zahvalio fanovima te im poručio da ih sve voli.

Ipak, u opisu snimke je naglasio “200.000 lajkova i možda se vratim”.

YouTuber je završio na stupu srama nakon što su u javnost isplivali screenshotovi njegovog navodnog dopisivanja s 14-godišnjom djevojčicom koju je nagovarao da mu šalje gole fotografije i ima spolne odnose s njim.

Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, djevojku je zatim nazvao “narkomankom koja mora počupati obrve” te najavio da će je tužiti sudu. Ispričao je kako bez prestanka ima spolne odnose s curama te ih optužio da lažu o svojim godinama.

Ilića na YouTubeu prate skoro dva miliona ljudi.

Pročitajte još