Stajling koji nosi posebnu poruku: Angelina Jolie modno usklađena sa sinom prošetala Los Felizom

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Glumica i velika humanitarka Angelina Jolie fotografisana je od strane paparazza tokom jedne od kupovina u Los Felizu, predgrađu Los Anđelesa, a društvo joj je pravio sin Knox.

Njih dvoje su bili potpuno usklađeni što se tiče boja. Naime, mama i sin su bili obučeni u crnu i bijelu boju, a mnogi su se zapitali da li je to bilo namjerno ili ne.

Angelina je odabrala crnu maksi-haljinu za svaki dan, papuče sa niskom potpeticom koje u posljednje vrijeme obožava, pa se prije nekoliko dana pojavila u istom modelu, samo braon boje.

Ona je nosila i dizajnersku masku za lice, a ona ima posebnu poruku, jer sav prihod od prodaje ovih maski ide za borbu protiv Corona virusa, koji je pogodio čitav svijet. Ovim je Angelina pokazala da vodi računa o svim detaljima i na sve načine daje svoj doprinos borvbi protiv pandemije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti