Brat Usnije Redžepove prodaje njenu kuću, stvari na aukciji

Piše: Redakcija

Usnija Redžepova

 

Porodica Usnije Redžepove odlučila je da putem društvenih mreža rasproda sav namještaj iz kuće u kojoj je slavna pjevačica živjela. Kuću u Beogradu također planiraju prodati.

Foto: Printscreen/Premijera

Pet godina nakon Usnijine smrti, članovi njene porodice po prvi put su otvorili novinarima Pink.rs vrata njenog doma. Rešad Redžepović, Usnijin brat rekao je da je on jedini njen nasljednik.

Brat Usnije Redžepove: Jedini nasljednik

– Ova kuća nije nimalo izmijenjena, pet godina je sve ostalo isto. Sačuvan je mir. Nismo željeli aukciju, mi smo željeli od agencije da nam nađe ljude koji će da otkupe imanje. Odlučili smo se na to jer mi je jedan sin u Poljskoj, drugi u Skoplju. Niko ne želi kuću. Mi smo rekli agenciji da to vidi i da nam da otprilike cijenu. Na kraju smo odlučili da kuća ima novog vlasnika koji će održavati kuću – rekao je Redžepović ekipi emisije “Premijera – Vikend specijal”, prenosi Kurir.rs.

Inače, nedavno je na jednom profilu na društvenoj mreži Facebook osvanuo oglas u kome se prodaju antikviteti Usnije Redžepove, kao i njen klavir, koji je krasio luksuznu kuću u beogradskom naselju Dušanovac, a najbizarnije u cijeloj priči jeste to što je na prodaju i krevet pjevačice, u kojem je provela posljednje trenutke života.

Pročitajte još