Esmeralda, Kasandra, Marisol, Rubi: Evo kako danas izgledaju glumice iz popularnih telenovela

Piše: L. K. P.

 

Da su tolike godine prošle kod mnogih dama se ne vidi na licu, te i danas važe za prave simbole ljepote. Neke od glimica u popularnim telenovelama koje su bile gledane početkom 2000. godine drastično su promijenile izgled na gore. 

U našoj zemlji su devedesetih i dvijehiljaditih godina bile veoma popularne latinoameričke serije koje su se emitovale na mnogim televizijskim kanalima. Najviše su ostale upamćene prve telenovele koje smo gledali, a koje su uglavnom bile nazivane po vodećim likovima u njima. 

“Kasandra”, “Ljovisna”, “Esmeralda”, “Marisol”, “Marimar”, “Rubi” samo su neke od serija koje su obožavali milioni. 

Kasandra

Iako je prošlo 30 godina od snimanja “Kasandre”, Coraima Torres se veoma malo promijenila .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Ljovisna ili Llovizna

Isti slučaj je i sa lijepom Scarlet Ortiz, koja je prije 25 godine glumila u seriji “Ljovisna”, a koja je uspjela da očuva svoju ljepotu bez estetsklih operacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VENEVISION (@venevision)

Esmeralda

Leticia Calderon tumačila je prije 235godine slijepu ljepoticu Esmeraldu. Ona danas ima 55 godine, udavala se dva puta i ima dva sina sa drugim suprugom, s kojim je već 19 godina u braku.

Marisol

Erika Buenfil glumila je prije 26 godine u seriji “Marisol”, a danas je mnogi ne bi prepoznali, jer se znatno izmijenila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Rubi

Serija “Rubi” snimljena je prije 19 godina, a iako je glumila negativca, lijepa Barbara Mori bila je omiljena među fanovima serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Pročitajte još