Dunja Fazlić otkrila nam je svoju omiljenu knjigu, muziku, film, seriju ali i događaj koji pamti

Piše: Aldina Zaimović

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“, a potom i „Dio tima“, Dunja Fazlić posvećena je svojoj kćerkici i poslu koji voli najviše, muzici. No, ovoga puta pred Dunju, koja strpljivo i kvalitetno gradi svoju muzičku karijeru, a i pravnica je po struci, stavili smo nešto drugačiji zadatak te nam je otkrila svoju omiljenu knjigu, muziku, film, seriju ali i događaj koji pamti

Knjiga

S obzirom na to da sam već skoro tri godine zaposlena u izdavačkoj kući „Mladinska knjiga“ svakodnevno sam okružena knjigama i posebno sam se povezala s njima. Inače najčešće čitam beletristiku, jer se tada najbolje odmorim, ali evo kada ne naslov u pitanju spomenula bih knjigu koja me iznova i iznova oduševljava svojim sadržajem i izgledom, a to je knjiga Codex Diplomaticus. Knjiga koju svako treba da ima u svojoj biblioteci.

Muzika

Muzika je sastavni dio mog života, obožavam da miješam žanrove na svojoj playlist tako možete čuti pjesme prekrasnog Balaševića, zatim Whitesnake, pa Barry White-a i pjesmu koja mi definitivno favorit ovog ljeta Breaking me by Tropic &A7S.

Film

Vijerni sam fan glumca Vin Diesela, a saga „Fast and Furious“ je moj broj 1., svih osam dijelova.

Serija

Omiljena serija „Game of Thrones“ zauvijek, iako su upropastili kraj. Serije uvijek biram prije filma, i redovno neku pratim.

Događaj

Koncerti su za mene uvijek i zauvijek najbolji događaji, ali prije dvije godine sam bila jednom koji me ostavio bez teksta pomiješao sve emocije u meni, a to je koncert Đorđe Balaševića u Tuzli. I sad se naježim kada se sjetim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti