Urnebesne parodije ne prestaju, Ljupku i preljubu komentirao i direktor policije

Piše: Redakcija

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić u jutarnjem programu televizije “Prva” govorio je o incidentu o kojem bruji region od noći 16. septembra kada je pjevačica Ljupka Stević (35) uništila dva automobila u vlasništvu generala Dragiše Simića.

Kako je rekla, to je učinila zbog Simićeve preljube i zbog toga što joj je on tokom desetogodišnje veze lagao da će se razvesti. U javnost su isplivali snimci na kojima Ljupka razbija njegova dva automobila, a na društvenim mrežama ne prestaju parodije.

Cijeli događaj karikira se i urnebesnim slikama i snimcima koji kruže internetom.

Dok se smiješne slike i komentari dijele, javnost posebno zanima dio kako je Ljupka otkrila prevaru, a ona tvrdi da mu je podmetnula prislušni uređaj u automobil. Voditeljica emisije je direktora policije pitala da li prisluškivanje podliježe pod odgovornost.

– To je stvar na tužiocu, da li će procijeniti. Koliko znam nije procijenio. Vidio sam iz njene izjave da mu je to podmetnula, ali može svako svašta da kaže, dok nemate materijalni dokaz da se desilo – kazao je Rebić.

Potvrdio je da je i Ljupkin ljubavnik pod paskom sudskog čekića.  Protiv Dragiše Simića već se vodi proces, ali je do odluke suda vraćen na svoje radno mjesto u policiji.

– Koliko znam postoje dva krivična postupka protiv njega. Ni zbog jednog od tih slučajeva nije udaljavan iz MUP-a. On je, nakon smjene u saobraćajnoj policiji premješten na drugo radno mesto, u okviru direkcije, gdje ima čin pukovnika – izjavio je Rebić.

Inače, nakon incidenta, od “zaljubljenog” pukovnika privremeno je oduzeto 24 komada različitog oružja (13 pištolja, 11 lovačkih puški), a od Ljubinke Stević dvije lovačke puške za koje posjeduje dozvolu.

– Ovaj slučaj je policijski riješen. Naravno, policijski službenici su uzeli izjave od oštećenog Dragiše Simića i od Ljubinke Stević koja je načinila ovo djelo. Nadležni tužilac je kvalifikovao krivično djelo koje se goni po privatnoj tužbi. Da li će Dragiša Simić nju tužiti ili ne, to je njihova stvar – rekao je Rebić.

– A, što se tiče njenog postupanja koje je izazvalo uznemirenje građana, s obzirom na to da je to oštećenje učinjeno na javnom mjestu, protiv nje su podnesene dvije prekršajne prijave, zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru. Od oba učesnika je oduzeto oružje kako ne bi došlo do eskalacije potencijalnog sukoba. Njoj je izrečena mjera zabrane prilaska oštećenom, strankama je onemogućena buduća komunikacija i pristup. Druga prekršajna prijava se odnosi na Zakon o prebivalištu i boravištu, nešto oko lične karte – precizirao je direktor policije, prenio Telegraf.rs.

I dok se čekaju sudski epilozi slučajeva “Ljupka” i “Simić”, sve će zasigurno još dugo biti predmetom satiričnih reakcija  javnosti.

View this post on Instagram

buši hahahahah

A post shared by G (@otacrijalitija) on

 

Pročitajte još