Uručili smo nagradu: Jasmina Mršević vozačku obuku poklanja unuku za punoljetstvo, a on će nanu voziti gdje treba

Piše: Redakcija

Mršević i Pecikoza

Jasmini Mršević (61) iz Sarajeva, dobitnici besplatne vozačke obuke, koju je magazin „Azra“ dodijelio u saradnji sa sarajevskom autoškolom „Safe Driver“, vlasnica te škole Aldina Pecikoza prošle sedmice je u prostorijama „Avaz Twist Towera“ svečano uručila nagradu.

Pecikoza je iskazala svoje zadovoljstvo ostvarenom saradnjom, a naša dobitnica Mršević odlučila je nagradu prepustiti onome koga najviše voli.

Naime, ona će za rođendan unuku, koji za tri mjeseca postaje punoljetan, pokloniti osvojenu besplatnu obuku.

S obzirom na to da je riječ o divnoj priči nane i unuka Pecikoza je napravila ustupak i ispunila želju Mršević da kandidat za besplatnu vozačku obuku, ipak, bude muškarac, iako je uvjet za učešće bio da  nagradu dobije dobitnica.

Jasmina Mršević je po svoju nagradu i došla u pratnji unuka. Kao redovna čitateljica magazina „Azra“ zahvalila se za vrijedan poklon i kazala kako je presretna što je dobila priliku da na ovaj način obraduje unuka. Nada se da će on uskoro uspješno položiti i vozački ispit, a potom i nanu moći voziti gdje god treba.

Redakcija „Azre“ također mu želi mnogo sretnih kilometara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti