Ušla u dnevnu sobu i umalo dobila srčani udar od prizora koji je zatekla

Piše: Redakcija

Malo je nedostajalo da doživim infarkt, napisala je jedna twiterašica pored fotografije na kojoj na tepihu leži maca, ali prednja noga (šapa) joj je sasvim odvojena od tijela.

Tako makar izgleda na prvi pogled, dok se slika ne uveća i ne pogleda malo bolje. Maca je zapravo savila svoju šapu, a ispred nje stoji predmet slične boje i oblika kao što joj je i šapica pa izgleda kao da je otkinuta.

Fotografiju je za kratko vrijeme lajkovalo oko 440.000 ljudi, a inspirirala je mnoge da podijele slične uznemirujuće situacije sa kućnim ljubimcima, pa je jedna devojka podijelila šok sliku na kojoj izgleda kao da njenoj mački otpao rep.

Bilo je neprijatnih situacija i sa psima. Ovo bijelo pored kućnog ljubimca nije dio njegovg repa nego bijela igračka za mačke.

Ni ovom repu se nije ništa dogodilo.

Izvor: Žena.blic.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti