Požurite po svoj primjerak „Azre“, jer “Bruno Banani” može biti vaš!

Piše: Redakcija

Kucnuo je čas da otkrijemo oštar i moderan muški miris s postojanom snagom! “Bruno Banani”, jedan od vodećih evropskih brendova u segmentu parfema, opet „krši“ sva pravila i nadilazi svoju fragrance kategoriju s uvođenjem perfektnog noviteta – Loyal Man.

Prvog među jednakima kada je riječ o “Bruno Banani” muškoj kategoriji, ali jednog od prvih fragrance „mužjaka“ u bočici s parfemskim koncentratom među masovnim mirisima uopšte!

Ovaj novi, egzotični i dugotrajni miris, spreman je da postane Vaš pouzdan pratilac u svakoj situaciji. Baš kao i na vjernog i lojalnog kopilota u avionu, možete se osloniti na to da će vam biti stalna podrška – što god da napravite! Kao vodeći stručnjak u polju mirisa, Bruno Banani razumije važnost pouzdanog i efektnog parfema, koji može uvijek biti Vaš saučesnik u svakoj prilici.

Sve detalje o tome šta treba da uradite da biste osvojili ovu mirisnu čaroliju, pronaći ćete na 7.strani aktuelnog printanog izdanja magazina „Azra“ koji do srijede 21. oktobra možete pronaći na kioscima širom BiH. Ime sretnog dobitnika/ce objavit ćemo u narednom printanom izdanju magazina „Azra“ (21.10.2020.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti