Lepa Brena slavi 60. rođendan: Čestitke pljušte sa svih strana, ali prve su snahe

Piše: Redakcija

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu Lepa Brena danas slavi jubilarni, šezdeseti rođendan. Pored uspješne karijere, najveća sreća u životu popularne pjevačice je skladna porodica, puna ljubavi. Upravo od porodice, Brena je dobila prve rođendanske čestitke.

-Divan dan – prva joj je čestitala pjevačica Aleksandra Prijović, izabranica Filipa Živojinovića, prvog sina Breninog supruga Bobe, koja je na svom Instagramu podijelila zajedničku fotografiju uz poruku.

– Sretan rođendan, Beki! – napisala je Aleksandra.

Također, čestitka je stigla i od djevojke Breninog mlađeg sina Viktora, Sandre Miljaković. Sandra je uz rođendansku čestitku podijelila zajedničku fotografiju, koja je nastala tokom porodičnog ljetovanja u Monte Karlu.

– Da zauvijek imate tu vedrinu i osmijeh na licu kao dijete – napisala je Sandra.

Na Instagram stranici Breninog supruga Slobodana Bobe Živojinovića stojetakođer čestitke.

“Sretan rođendan od brenomanije”, piše uz videoslajdove njenih fotografija kako se mijenjala kroz godine.

I Brena je ovom prilikom na svom Instagram profilu sa svojim mnogobrojnim pratiteljima podijelila video s početka karijere. Objavila je pjesme “Okrećeš mi leđa” i “Lažu te dušo moja”, a ispod se redaju rođendanske čestitke i poznatih i nepoznatih, koje pristižu sa svih strana.

Brenin dugogodišnji prijatelj i saradnik Saša Popović joj je priredio iznenađenje. U prostorijama “Granda” zasvirao harmoniku i zapjevao specijalno za Brenu, koja nije skidala osmijeh s lica.

– Svaku matricu zna. Hvala – prokomentirala je pjevačica Sašino umeće, zahvaliviši mu se na ovoj originalnoj čestitki, a zatim ga je počastila poljupcem u obraz, dok se prostorijom orio aplauz.

Priredila: M. K.

Pročitajte još