Aida Jahić: Crna kožna jakna nikad ne izlazi iz mode

Piše: Lejla Bejdic

Foto: Mario Klein

Nekadašnja platforma društvene mreže Instagram bila je isključivo za objavljvanje fotogrfija, no to više nije tako… Sve se promijenilo i sada se na njoj razvija ozbiljan biznis. Influencerice je riječ koja se danas sve više može čuti i kada i zbog toga smo odabrali nekoliko djevojaka iz tog polja da nam daju svoje jesenje prijedloge koje mogu biti inspiracija za vaš sljedeći izlazak.

 

  1. Jakna

Mona

 

Must have svevremenski komad za jesen jeste crna kožna jakna koja nikad ne izlazi iz mode. Baš poput male crne haljine, i ona je vječni klasik. Jakna od prave kože može biti prava investicija, ali je zato nosiva više sezona. Idealne su za ovo doba, prelaznog perioda, do kaputa i zimskih jakni i uklapaju se u svaki stil i modnu kombinaciju bilo patike ili štikle, džins ili haljinice. Večernji ili dnevni look, kožna jakna upotpunjuju svaku modnu kombinaciju. Moj izbor je kožna biker jakna i dobare farmerice

 

  1. Kaubojske čizme

ZARA

Kaubojske čizme su modi komad koji se vratio na velika vrata. Posljednih godina modni dizajneri se sve više okreću temi Divljeg zapada. Ono što će ove sezone svakako biti sastavni dio ormara većine trendsetterica jesu kaubojske čizme. Veliki sam ljubitelj western stila još od srednje škole i vjerna kaubojkama godinama. Kaubojske čizme su univerzalni moderni komad te se mogu nositi u bilo koje doba godine i sa velikim brojem odjeće. Mogu se nositi sa haljinama, šorcevima, farmericama, toplijim džemperima, teksas i kožnim jaknama, na dnevne i večernje varijante.

  1. Šešir

ZARA

Moj omiljeni asesoar tokom čitave godine je šešir. Za jesen biram fedora šesir, koji osim što učinkovito štiti od kiše,vjetra i snijega, upotpunjuje svaku modnu kombinaciju, a i unosi vedrinu u hladne jesenje dane. Moguće ga je kombinirati uz različite stilove, od hipi, boemskog, rok tako i elegantnog i sofisticiranog. Na policama high street dućana je moguće pronaći različite boje i dezene ovog asesoara te je cijenom vrlo pristupačan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti