Brigita Popadić: Biram boemski jesenji look

Piše: Lejla Bejdic

Nekadašnja platforma društvene mreže Instagram bila je isključivo za objavljvanje fotogrfija, no to više nije tako… Sve se promijenilo i sada se na njoj razvija ozbiljan biznis. Influencerice je riječ koja se danas sve više može čuti i kada i zbog toga smo odabrali nekoliko djevojaka iz tog polja da nam daju svoje jesenje prijedloge koje mogu biti inspiracija za vaš sljedeći izlazak.

Simpatična Brigita je s nama podijelila šta zauzima police u njenom ormaru.

 

Hailys gležnjače

Plitke uske gležnjače moderne su i ove jeseni, posebno u antilop varijantama s printom. Ovakav detalj će podići cjelokupan look na viši nivo.

 

H&M mantil

Vječiti jesenji klasik i ove sezone nalazi se na mojoj listi must have komada. Slaže se uz svaki look!

 

RESERVED bež džemper

Udobno pletivo nezamjenjivo je kada dođu niske temperature, a ove jeseni dolazi u različitim nijansama bež boje.

 

Zlatne karike

Ove sezone, karike će ponovo biti in. Ove ženstvene minđuše mogu se uklopiti sa svakom odjevnom kombinacijom za boemski jesenji look. Ja sam ovaj put stavila samo jednu da mi se uklopi uz frizuru, koja je isto tako “in”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti