Ništa je ne može spriječiti da joj udovolji: Doris Pinčić drži do obećanja datog mami

Piše: Redakcija

Glumica i voditeljica Doris Pinčić naporno radi za vrijeme sedmice pa vikende najradije provodi kući sa svoje dvoje djece koje dijeli s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom, no postoji jedna osoba u njenom životu koja je može izvući iz kuće čak i na kišnu subotu.

Doris Pinčić ne krije kako je slaba na svoju majku. Nakon što joj je nedavno dala obećanje da će je počastiti šopingom, trebalo je to i ispuniti. Uprkos lošem vremenu i kiši koja neumorno pada od jutra, HTV-ova voditeljica se izvukla iz pidžame i najvažniju ženu u njenom životu izvela u šoping. Na društvenim mrežama Pinčić je otkrila kako je njena mama Violeta s kojom je vrlo povezana nedavno zapikirala nešto što si već dugo priželjkuje.

Upravo je Doris bila ta koja joj je dala obećanje da će joj to i kupiti, a aktualna sniženja bila su dovoljno dobar razlog da sjednu u auto i odvezu se do trgovine. Ni kišni dan nije spriječio voditeljicu da ispuni želju svojoj mami.

– Kad mami obećaš da ćeš joj kupiti nešto što cilja već dugo vremena onda nema kiše, godišnjeg doba, ni ičeg što bi te moglo zaustaviti – napisala je na Instagramu Doris.

Izvor: Tportal

Pročitajte još