Čekajući rezultate izbora: Šta mislite koliko košta haljina u kojoj je Melania danas glasala?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

 

 

Melania Trump (50) priredila je danas stilsku predstavu stigavši ​​u matičnu državu njenog supruga dosadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (74), Floridu, kako bi glasala na biračkom mjestu u Palm Beachu na Floridi. Na biralište je došla u devet ujutro po lokalnim vremenu, kao i obično dotjerana do posljednjeg detalja, u što se možete uvjeriti u galeriji AFP-ovih fotografija.

 

 

Elegantna bijela haljina bez rukava s uzorkom zlatnih lanaca marke Gucci tema je svjetskih medija i zbog svoje cijene. Ona, naime, košta 4.500 dolara, što je oko 7.500 KM. Haljinu je prva dama upotpunila torbom odgovarajuće boje, a na nogama imala neizostavne štikle “louboutinke”, koje također nisu za svačiji džep. Ono što je također odmah upalo svima u oči jeste da je Melania došla bez maske na licu uprkos tome što su i ona i suprug-predsjednik nedavno bili pozitivni na Corona virus. Upućeni su ipak primijetili da je Melania masku stavila kad je ulazila na biralište.

Pedesetogodišnja prva dama Amerike (barem dosadašnja) smiješila se pred kamerama stigavši ​​na Floridu u kojoj se njen suprug nada pobjedi protiv demokratskog kandidata Joea Bidena.

Međutim, Melanijin odlazak na biračko mjesto uslijedio je nekoliko sati nakon što je konačna predizborna anketa pokazala da je Joe Biden (77) imao usko vodstvo na Floridi. Posljednje ankete pokazivale su da je Biden u blagoj prednosti u još pet ključnih država. Osim Floride to su i Arizona, Michigan, Sjeverna Karolina, Pensilvanija i Wisconsin.

Mediji su najavili da će se Melania večeras vratiti u Washington da bude uz supruga dok čekaju prve rezultate predsjedničkih izbora.

Melania je zastala kako bi se obratila novinarima na biračkom mjestu, rekavši da se osjeća “sjajno”, te je objasnila da je prošle sedmice odlučila da ne glasa sa suprugom jer je željela učestvovati u procesu na dan izbora.

-Dan je izbora, pa sam htjela doći ovdje glasati danas – rekla je.

 

Još aktuelni predsjednik i njegova supruga donijeli su odluku krajem 2019. da promijene službenu matičnu državu sa Manhattana u Palm Beach.

Izvor: Daily Mail

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti