Slika najvećeg blaga: Sanela Prašović-Gadžo s troje djece i emotivnom porukom

Piše: M. K.

 

Sanela Prašović-Gadžo, bh. političarka i bivša novinarka, urednica i TV voditeljica, zastupnica u Predstavničkom domu Federacije BiH i generalna sekretarka Saveza za bolju budućnost, na svojim društvenim mrežama objavila je fotografiju svog najvećeg blaga.

Na njoj su sa širokim osmijesima uz Prašović-Gadžo tri najvažnije osobe u životu ove aktuelne kandidatkinje SBB-a za načelnicu sarajevske općine Novi Grad, a to su djeca: najstariji Ilijas, zatim kćerka Lana i najmlađa Hana.

-Svako ima svoje blago. Ovo je moje. Djeca su naša snaga, naša hrabrost, naš život. Djeca su ljubav, upornost. Djeca su sve. Ova moja su uz mene uvijek i zauvijek. I idemo zajedno dalje❤️ Hana&Ilijas&Lana – napisala je Sanela Prašović-Gadžo uz porodičnu fotografiju koja je za kratko vrijeme zadobila veliku pažnju i brojne lajkove i emotivne komentare njenih fanova.

Inače, Prašović-Gadžo u anketi Depo portala osvojila je najviše glasova od svih kandidata za načelnike u Kantonu Sarajevo.

 

Na nedavne uvredljive komentare koje je dobila iz redova svojih protukandidata Prašović-Gadžo je rekla da “nisu uvredom ponizili mene već sebe”. Inače, kandidati za načelnicu/načelnika Općine Novi Grad Sarajevo, osim  Prašović- Gadžo (SBB) su i  Semir Efendić (SDA) te  Adnan Delić (NiP-SDP-NS-NBL), a rezultati ankete portala Depo.ba vidljivi su na slikama.

– Adnanu Deliću i njegovim prijateljima, kolegama i stranačkim kolegama… žao mi je što ste uključili sve na svim portalima i objavama da na primitivan način vrijeđate mene kao kandidatkinju. Kažete da sam “krava”. Da li je to vaš odnos prema ženama u politici ili ženama u BiH ili generalno prema ženama u društvu? Ili pak ja sam za prijatelje Adnana Delića iz njegove organizacije i stranke ta “krava”? Gospodinu koji me uvrijedio želim kazati – niste mene ponizili ovom objavom već sebe i Adnana Delića koji stoji uz vas na fotografiji i sve u toj organizaciji i u Narodu i pravdi – izjavila je Prašović-Gadžo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti