Žena škorpija predivna je partnerica, koja misli da zaslužuje isto tako odanog partnera

Piše: Redakcija

Žena rođena u znaku Škorpije sigurno je sve drugo prije nego pasivna, mirna i krotka, ali je i osoba s najdubljim emocijama. Ne pitajte je za prošlost i u svemu poštujte njenu privatnost. Ljubav shvata veoma ozbiljno. Predaje se potpuno ili se uopće ne upušta u vezu. Ovo je posesivna i strastvena žena, koja misli da zaslužuje isto tako odanog partnera. U svakom slučaju, neće tolerirati izlete. Čak i najbezazleniji flert izaziva kod nje ljubomoru.

Ipak, predivna je partnerica, čija je ogromna trpeljivost naročito dragocjena u situacijama u kojima treba prevazilaziti prepreke. Nije naročito društvena, više voli svoju intimu. Ako joj loše krene u ljubavi, sklona je da vodi tajni život. S pravim partnerom je bezgranično strpljiva, spremna na saradnju i podršku. Istovremeno, veoma je isključiva. I fizička ljubav za nju ima veliki značaj, a strast i snaga svrstavaju je u red žena koje imaju jaku moć zavođenja. Direktna je i ne plaši se reći ono što misli, čak i onda kada je možda pametnije da šuti. S njom barem uvijek znate na čemu ste.

Ljubav stavlja na prvo mjesto, što je dovodi u složene situacije. Mnoge Škorpionke, i kada nisu “na prvu” ljepotice, fascinantno i magično djeluju na muškarce. Prepuna je zahtjeva, često nezadovoljna i hirovita. Ali, kada nađe muškarca koji uspije da odgovori njenim visokim kriterijima i koji je razumije, postaje zahvalna, odana partnerica. Možete je “pokoriti” jedino snagom svoje ličnosti. Zapravo, ako ste osoba koja može u njoj probuditi potpunu ženu.

Pročitajte još