Jelovnik zbog kojeg Amal Clooney ima tako savršenu figuru

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Advokatica za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Georgea Clooneya, Amal, oduvijek je poznata po svojoj vitkoj liniji i savršenom modnom odabiru. Koliko je ona utjecajna govori i činjenica da na samom početku zabavljanja s poznatim glumcem, mediji su prenijeli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su upravo stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj sjenci.

Čini se da je lijepa Amal rođena pod sretnom zvijezdom, jer kao majka trogodišnjih blizanaca, itekako  ima uspješnu karijeru, suprug joj je slavni holivudski glumac, a povrh svega izgleda kao manekenka. U čemu je tajna? Kakav je to jelovnik zbog kog ima savršenu liniju

AFP

Doručak

Dan započinje zdravim obrokom – supom od morskih algi koja je bogata mineralima. A ponekad pojede barena jaja ili ribu pripremljenu na mediteranski način.

Ručak

Za ručak najčešće bira salate ili paste. Omiljeno jelo su joj pileća prsa u sosu od limuna.

Večera

U razgovoru za magazin “People”, Clooneyjevi su govorili o svojim gastro navikama, a u razgovoru je učestvovala i njihova lična kuharica. Otkrila je kako jednom sedmično Amal i Georgeu ispeče pizzu,  i da najviše vole margaritu sa salatom. Njihov izbor za večeru obično bude i libanska indijska kuhinja ili suši.

– Vivien nam kuha svaku veče otkako smo dobili blizance. Odlasci u restoran nisu nam više zanimljivi ni lako izvodljivi kao prije. Osim toga, svi naši prijatelji bi radije jeli njena jela nego išli u okolne restorane – nahvalio je George kuharicu.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti