Kako izgleda voditeljica kojoj je bivši momak unakazio lice

Piše: Redakcija

Voditeljica Katie Piper je 2008. godine izašla u javnost i pokazala kakve posljedice su ostale na njenom licu i tijelu nakon što ju je njen bivši dečko Daniel Lynch napao sumpornom kiselinom.

Ona je poručila da je sretna što je živa dok se priprema za 400. operaciju u posljednjih 12 godina i nikad ne gubi volju. 

– Možete to gledati tako da 400 operacija nije jednostavno podnijeti ili možete to prihvatiti i shvatiti da je izvanredno biti živ, jer žene koje su napadnute kiselinom u nekim drugim zemljama zapravo umiru – kazala je 37-godišnja Britanka za “The Mirror”. 

-U drugim zemljama nemaju adekvatnu medicinsku pomoć i lijekove, kao što mi imamo ovdje- pojasnila je. 

Katie, koja je majka dvoje djece, trenutno se oporavlja od posljednje operacije koju je imala prošlog mjeseca, a u kojoj joj je koža s lijeve ruke presađena na gornji kapak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K A T I E P I P E R (@katiepiper_)

Podsjećamo, Katie je nakon napada oslijepila na jedno oko, a koža na licu bila joj je potpuno spaljena, a godinu i po nije se pojavljivala u javnosti. Danas o svemu tome otvoreno govori, kako bi se taj problem u svijetu riješio i kako bi pomogla drugim djevojkama koje su doživjele takvu vrstu napada ili neki drugi vid zlostavljanja u vezi. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K A T I E P I P E R (@katiepiper_)

 Izvor: Index.hr

Pročitajte još