Numerologija: na kojem kućnom broju stanuje sreća?

Piše: Redakcija

Razlog sreće ili nevolje često se traži u prostoru gdje osoba boravi. Može li kućni broj obilježiti naš način života ? Po teoriji da svaki broj ima određenu energiju i broj zgrade ili stana nosi svoju. Ako je boravište u zgradi sa više stanova, broj stana je primaran a zgrade sekundaran. Na primjer osoba stanuje na adresi Cvjetna 141 u stanu br. 2. Analiza primarnog broja 2 ukazuje na suživot, partnerstvo i brak, a broj 141 kao 1 + 4 + 1 = 6 obilježava skladne odnose i odgovornost. Napomena je kako broj 2 može kod nekih osoba uzrokovati preveliku osjetljivost, a broj 6 davanje zbog održavanja mira.

Broj različito djeluje na ljude zbog njihovih vlastitih brojeva i okruženja. Iako osobe žive na istoj adresi kućni broj nekome pogoduje u razvoju , a nekog može odvesti do ruba ili učiniti nezadovoljnim.

Kao zakonitost u numerologiji važi da se brojevi tumače po pojedinačnim simbolima brojeva ( znamenkama ) ,ali i cijeli( dekadski i višeznamenkasti sa naglašenim numerološkim značenjem) . Brojeve koji nastaju kao višekratnici nekog sretnog ili manje sretnog broja traže dodatnu analizu. Nije uvijek pravilo da neki delikatni broj na pr.11 kao nastali umnožak 22 izaziva još veću nesreću, jer 22 iako simbol neiskrenih prijatelja i zabluda slovi kao broj mjesta gdje se javlja želja za okretanjem nove stranice u životu i daje ideje za velike projekte. 33 kao broj može se napisati kao 3 * 11,pa ima sretnije značenje kao i zbrojem nastala šestica simbol stvaralaštva.

Energija broja može se mijenjati dodavanjem slova uz broj. Na primjer broj kuće 18 ima težinu ,dok se na broju 18 A jer je A = 1 pa 18 + 1 čini 19. Ponekad je dovoljno broj upisati u krug , trokut ili kvadrat, ako vjerujemo numerolozima koji geometriju povezuju sa simbolom 1, 3 ili 4.

Značenje kućnog broja 1 – sretan broj za početke i neovisnost. Moguć je osjećaj izoliranosti pa je potrebno raditi na odnosima. Izazov će predstavljati završavanje projekata zbog stalnog započinjanja novih.

Značenje kućnog broja 2 – broj mjesta za suživot, druženje, diplomatske odnose i mir. Potrebno je raditi na unutarnjem glasu i mjeri suradnje.

Značenje kućnog broja 3 – broj napretka, širenja i rasta. Veza sa realnim svijetom štiti od pretjerivanja i rastrošnosti.

Značenje kućnog broja 4 – usklađenost vremena i materije, kontrola prostora, često prevelika ozbiljnost. Broj odgovara prostorima gdje se jamči stabilnost i pouzdanost.

Značenje kućnog broja 5 – napredak, dinamika, gužva i komunikacija. Napredak dolazi ako se odluke donose neopterećene vremenom. Sretan broj za medijske nastupe i takve poslove.

Značenje kućnog broja 6 – odgovara obitelji i roditeljstvu. Ako se uskladi odnos primanja i davanja može biti pogodan za poslovni prostor ili odgojne ustanove.

Značenje kućnog broja 7 – zbog željene neovisnosti i manjka potrebe za vezama mogući sukobi sa susjedima i protivnicima inovativnosti.

Značenje kućnog broja 8 – broj životne lekcije, javnog priznanja i snage. Mnogim osobama naglašeni su odnosi s novcem.

Značenje kućnog broja 9 – naglašena istina, poštenje,miroljubivost i humanizam. Problem može biti preširoko gledanje i rasipanje energije.

Značenje kućnog broja 10 – broj pravde i mudrosti. Pogodan za dobre odluke i mjesta gdje se provodi zakon.

Značenje kućnog broja 11 – može biti nezgodan za parove koji nisu kompatabilni. Ponekad samo prisiljava osobu da stalno preuređuje prostor ili mijenja djelatnost.

Značenje kućnog broja 12 – može pojačavati osjećaj žrtvovanja i izoliranost. U nekim omjerima može upozoravati na odvajanje i neki gubitak.

Značenje kućnog broja 13 – najčešće vezan uz individualno poimanje sreće. Može izazivati nestabilnosti i nagle prekide.

Značenje kućnog broja 14 – broj zaštite. Problemi se najbolje rješavaju poštivanjem reda i zakona.

Značenje kućnog broja 18 – mogući su česti rastanci.

Značenje kućnog broja 21 – dobra zabava, sreća u svemu što priziva ljepotu, umjetnost i posebnost. Pogodniji je galerijama i medijskim nastupima nego mirnom domu.

Značenje kućnog broja 23 – tu se može dogoditi sudbina u svakom smislu.

Značenje kućnog broja 24 – dobro mjesto za stjecanje novčanih dobitaka. Pogodan je za financijske kuće.

Značenje kućnog broja 38 – broj gubitka i loše sreće. Moguće krive odluke . Nije pogodan za obitelj i ugodan dom.

Značenje kućnog broja 46 – moguće je izazivanje zavisti okoline iako je to broj predvodnika.

Značenje kućnog broja 47 – broj koji podržava ego pa na ovom mjestu može biti učestalih svađa i neodrživosti veza.

Izvor:numerologijaonline.com

Pročitajte još