Nije za svakoga: Probajte seks pozu “prljavi ples” i nećete se pokajati

Piše: Redakcija

Za one kojima su dosadile klasične seks poze i žele promijeniti tu je “prljavi ples”. Zaboravite na spavaću sobu. Ova se poza može izvesti bilo gdje uz uspravnu površinu na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga obuhvatite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže.

Annabelle Knight stručnjak za poze kaže kako ova pozicija parovima omogućuje da rekreiraju klasičnu scenu iz Prljavog plesa sa zabavnom seks pozicijom.

-Trebate biti prilično atletski nastrojeni kako biste ovo izveli, no zabavno je već i isprobavanje tog položaja”, rekla je.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti