Emina Jahović otkriva nepoznate detalje iz života: Za ovim je imala silnu želju, no sestra je preduhitrila

Piše: Preuzeti tekst

Godinama unazad pjevačica Emina Jahović nije pričala o svom privatnom životu. U medije je iznosila samo ono neophodno što se moralo znati o njoj, no, čini se kako se sada odvažila i svakim novim gostovanjem u emisiji ili nekom intervjuu otkriva nepoznate detalje iz svog života. Dozirano plasira u javnosti sve do sada nepoznate detalje iz života, a sada je odlučila da sa svima podijeli nešto o čemu je godinama ćutala.

Bila je vezana za dedu, kog je izgubila dok je odrastala, pa je otkrila šta je imala na umu nakon njegove smrti.

– Moj prvi album bio je posvećen njemu. Zvao se Adem. Željela sam da dam mom sinu Yavuzu to ime, a onda se moja sestra porodila devet meseci prije mene i uzela to kao drugo ime za sina. Tad sam rekla, sjećam se: “Jao, Bože, pa nemoguće” – započela je Emina.

– Poslije toga se desilo još nešto, i moj brat je uspio da da svom sinu to ime. Tad sam rekla: “Pa, dobro, zašto ja to nisam uradila?”. On se rodio poslije Yavuza. Borili smo se da imamo dio njegove energije. Ostavio nam je jako lijepu karmu – ispričala je poznata pjevačica.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti