Njen ukus je drugačiji od ostatka porodice: Kako izgleda luksuzni dom Kendall Jenner

Piše: Preuzeti tekst

 

Manekenka Kendall Jenner (24) je za magazin “Architectural Digest” otvorila vrata svoje luksuzne vile u Los Angelesu, u koju se uselila prije godinu i po dana. Naime, manekenka je u intervjuu otkrila da je renoviranje kuće trajalo oko godinu dana i da je za tu priliku unajmila dizajnere enterijera.

Dizajneri su otkrili da nisu znali šta da očekuju od 24-godišnje zvijezde koja je njihov klijent, pa su rekli:

– Njen ukus je drugačiji od ostatka porodice, više je boemski i fanki. Njeni zahjtevi su bili totalno razumljivi i prizemni – rekli su dizajneri.

Vila ima ogromnu dnevnu sobu sa kaminom, hodnike sa visokim prozorima kako bi ulazila svjetlost, sobu za slikanje na platnu, kancelariju, veliku kuhinju i trpezariju, garderober i šminkernicu, otvoreno dvorište sa prostranim bazenom ispred vile, spavaću sobu i kupatilo sa zlatnom kadom za kupanje.

Manekenka je sprovodeći novinarsku ekipu kroz svoju kuću rekla:

– Volim dom sa karakterom. Kada sam ušla u svoju kuću, odmah mi se svidio osjećaj koji sam imala, kao da sam na nekoj španskoj farmi – rekla je manekenka.

– Željela je da mediteranski stil preovladava u domu, iako se kuća nalazi u Los Angelesu – dodao je Tomy, a zatim je manekenka rekla:

– Moj život je pun putovanja, haosa i stresa, pa sam željela dom u kome mogu da se opustim – zaključila je Kendall.

Izvor: Telegraf.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti