Ah, te pletenice…: Korak po korak, vodič za frizuru 

Piše: Redakcija

Kako oblikovati frizuru? Nemate ideje? Pomoći ćemo vam korisnim i jednostavnim vodičem za oblikovanje pletenica, repova i punđi

Sve što vam treba u većini ovih fizura su gumica za kosu, nekoliko ukosnica, češalj i prema potrebi i želji – lak za kosu!

 

PLETENA PUNĐA NA VEZANJE  

  • 4 JEDNOSTAVNA POTEZA

 

Nije lako nositi se uvijek s puštenom kosom? Zašto se ne biste odlučili za punđu s pletenicom na vezanje?

Raščešljajte kosu, ispletite pletenicu do pola kose i jednostavno je podignite u rep, ostatkom kose obmotajte gornju punđu i pričvrstite.

NIZOZEMSKA PLETENICA

  •  8 JEDNOSTAVNIH POTEZA 

Ne znate kako napraviti nisku punđu? Možete vrlo lako isplesti pletenice oko glave, jednu s jedne drugu s druge strane. Sastavite ih u niski rep i napravite tzv. nizozemsku pletenicu.

PRESLATKI ŠINJON 

  • 4 JEDNOSTAVNA POTEZA

Za ovaj preslatki šinjon potrebno je pet minuta! Kosu raščešljajte, a zatim vodoravno podijelite na dva dijela pritom ostavljajući u donjem dijelu duplo više kose nego u gornjem. Gornji dio pričvrstite kopčom, a donji svežite u niski rep. Napravite rupu odmah iznad gumice kojom ste pričvrstili rep te provucite kosu kroz rupu. Rep potom natapirajte češljem, kako bi dobio na volumenu koji je potreban za punđu i na kraju srolajte rep do zatiljka te ga učvrstite ukosnicama.

KREATIVNE PINTEREST IDEJE ZA VAŠE DJEVOJČICE

Svaka mama želi da njena kćerka izgleda sjajno. Donosimo nekoliko kreativnih ideja kroz fotografije “Pinteresta”, koje će vam pomoći da svoje djevojčice učinite sretnim u svakoj prilici, jer će izgledati preslatko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti