Jelena Đoković: Odavno ne koristim parfeme

Piše: Preuzeti tekst

 

Jelena Đoković odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, i tim povodom otkrila svoj stav kada je korištenje parfema u pitanju. Naime, supruga tenisera Novaka Đokovića podijelila je na Instagramu poruku koju je dobila od jedne pratiteljice, koja joj je rekla da voli njenu pozitivnu energiju i optimizam, a zatim je upitala za mišljenje o industriji parfema.
Jelenina Instagram pratiteljica između ostalog pohvalila njen podcast “Originalni glas”, koji se emituje na portalu Nova.rs.
-Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje – napisala je Jeleni obožavateljica.
-Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje -odgovorila je Jelena Đoković.

Izvor: nova.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti