Šok s kraljevskih dvora: Princeza od Monaca obrijala pola glave

Piše: Redakcija

Supruga princa Alberta, poglavara kneževine Monako, učestvovala je u srijedu u podjeli božićnih poklona, a za ovo događanje dramatično je promijenila imidž. Uobičajenu bob frizuru 42-godišnje Charlene zamijenila je ‘Half-Hawk’ frizura, odnosno obrijan zatiljak i jedna strana glave. Za podjelu darova djeci Monaka princeza Charlene je obukla zlatno-crnu kombinaciju odjeće, koju je upotpunila šljokičastom zlatnom maskom za lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Swedish royal family (@swedish_royal_family)

S novom frizurom Charlene se pojavila i ranije tokom dana na krštenju broda koji nosi ime njene kćerke princeze Gabrielle, ali je tom prilikm novu frizuru sakrila crnom beretkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Families (@theroyalenthusiast)

Jedan je učesnik krštenja broda izjavio za časopis “People” da se izbliza i pod beretkom moglo vidjeti da su joj sljepoočnica i potiljak potpuno obrijani, a novi izgled monegaške princeze opisuju kao ‘bizaran pank stil’ i ‘apsolutno iznenađenje’.

Princeza Charlene ove je godine već eksperimentirala s novim frizurama pa se u jednom trenutku pojavila s dječjim šiškama.

Podjela darova je zbog pandemije Corona virusa priređena umjesto godišnjeg božićnog domjenka kraljevske porodice u Palači, tradicije koju je započela majka princa Alberta, princeza Grace.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Royal Couturier (@royalcouturier)

Na podjeli darova uz princezu Charlene su bili Djed Mraz oklopljen štitnikom za lice, princ Albert i njihovi blizanci princ Jacques i princeza Gabriella, koji su upravo proslavili šesti rođendan.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još