Ove 3 boje kose bit će posebno tražene 2021. godine

Piše: Redakcija

 

 

Nova godina samo što nije zakucala na vrata, a više no ikad skloni smo vjerovati da će promjena znamenki donijeti i toliko priželjkivano poboljšanje. Već tradicionalno smo s prvim danima janurar skloni najaviti promjene životnih navika, a nerijetko se odlučimo i na transformaciju našeg izgleda. Najčešće to označava odlazak u frizerski salon. Ako upravo to namjeravaš učiniti, ovo je lista i novi trendovi koji će vladati u 2021. godine.

Sand Tropez

Ova igra riječima skriva zlatne plave nijanse inspirirane upravo morskim žalom te nastojanje da bezbrižnost ljeta zarobimo u osunčanim pramenovima koji odaju dojam kao da smo se vratile s odmora. Ova nijansa spaja tople plave i hladne smeđe tonove. Nadalje, poznati frizeri napominju kako je ovu boju vrlo jednostavno održavati, čak i u slučaju da frizerski saloni ponovno zatvore svoja vrata te budemo prepuštene same sebi.

Damin gambit

Povratak crvene na liste najtraženijih boja za kosu uvelike možemo zahvaliti miniseriji ‘Damin gambit’ i glavnoj junakinji Beth Harmon. Mnoge gledateljice poželjele su sličnu boju, koja uspješno spaja bakrene nijanse s kestenjastim tonovima. Ipak, frizeri upozoravaju kako postizanje ove boje nije uvijek lagan zadatak koji će uspješno biti izveden u prvom tretmanu te ćeš se trebati oboružati strpljivošću ako želiš rekreirati ovaj sofisticirani izgled.

Lješnjak

Brinete koje vape za manjom promjenom mogle bi se odlučiti za boju lješnjaka. Već će svjetliji pramenovi toplog podtona uspješno razbiti jednoličnost smeđe boje. Također, postići ćeš željeni efekt svježine i zadržati prirodan izgled, a tvoja koja se neće doimati pretamnom. S druge strane, ako priželjkuješ drastičniju promjenu hrabro se odluči tamnu kosu prošarati svijetlim smeđim pramenovima boje lješnjaka ili orahove ljuske. To bi moglo stvoriti neočekivan, ali toliko priželjkivan dojam transformacije izgleda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti