Influencerica Tatjana Ikanović predlaže: Must have modni komadi za praznike

Piše: Lejla Bejdic

Tatjanu Ikanović mnogi poznaju s društvenih mreža, a posebno preko Instagram profila @turquoiselove9 koji prati blizu 40.000 pratitelja. Ona je povezala ljubav prema pravu i društvenim mrežma. Moramo priznati da to zaista odlično radi što se vidi po njenim objavama koje odišu elegancijom i modnim inspiracijama. Ovaj put Tatjana se potrudila samo za čitatelje magazina „Azra“ da osmisli odjevne kombinacije za predstojeće praznike.

Neka sve pršti i sija

Neka na kraju ove čudne i teške godine sve pršti i sija. Zaslužili smo. Ne trebamo odustati od osmijeha koji nam šljokice izmame u ovo doba godine. Moj prvi prijedlog za praznični outfit kod kuće bi bio jedan od najljepših kompleta iz H&M u šljokicama boje šampanjca i srebra. S obzirom da je sve poprilično jednobojno, dodajte jedan dobro krojen crveni sako i crvene cipelice. Na usnama neka vam bude Ruby Whoo, a od nakita birajte decentne bisere.

Budi hrabra

Drugi prijedlog bi bila jedna hrabrija, a u isto vrijeme klasičnija varijanta prazničnog outfita. U pitanju je Mona komplet – sako i bermude od tvida u kombinaciji s prozirnom til košuljom. Uz to bih nosila mini torbu sa zlatnim detaljima, crne velur Solo čime i efektan rajf.

Ili jednostavna

Ako volite nešto potpuno svedeno i jednostavno nećete pogriješiti sa lijepom i jednostavnom saten haljinom na bretele uz jednostavne sandale i dobar nakit. Jer nekad je manje više.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana (@turquoiselove9)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti