Muška moda po ukusu Jusufa Nurkića

Piše: Redakcija

Jusuf Nurkić bosanskohercegovački je košarkaš koji trenutno igra za Portland Trail Blazerse u NBA ligi i za bosanskohercegovačku košarkašku reprezentaciju.

Naime, nakon što je najbolji reprezentativac Bosne i Hercegovine ostvario double-double u finišu koji je donio pobjedu Portlandu protiv Lakersa, na Instagram profilu pored videa, objavio je i fotografiju u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji i mnoge oduševio. U odijelu, s maskom na licu i patikama na nogama, košarkaš je dobio brojne komentare i samo riječi hvale nakon svoje objave na društvenim mrežama.

“Bravo Nurke”, “Lijepo”, “Koja zvijer”, samo su neki od komentara.

Inače, pored svog posla kojim se bavi i u čemu je najbolji, Jusuf je neko ko itekako prati modu i ima ukus za nju, što se vidi i na njegovim fotografijama koje dijeli sa svojim pratiteljima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti