Manikir trend u 2021. godini

Piše: Redakcija

Manikir je tačka kompletnog stajlinga, ali i odraz ličnog stila. Na ovom polju zaista ima mnogo prostora za eksperimentisanje, bar je takav najavljujeni trend u 2021. godini.

Zato, ne libite se da izađete iz svojih ustaljenih okvira. Imajte u vidu da je trenutno sve dozvoljeno – i šljokice, i gliteri, i stikeri, i novi kolorni obrasci… A ukoliko još uvijek niste sigurni u kom pravcu da krenete, poslužite se ovim Instagram idejama. Naravno, ne morate ih se držati 100% – i varijacije na temu dolaze u obzir. Slobodno pustite mašti na volju jer ograničenja zaista ne postoje!

Volite li bisere?

Ponesite ih na noktima i pokažite da se elegantan rezultat može postići čak i bez laka za nokte! Dva reda bisera na svakom noktu probudiće asocijaciju na grudve snijega, ali i doprinijeti otmjenom i ženstvenom finišu.

Zvijezdana noć

Svejtlucava baza ukrašena motivima noćnog neba djeluje magično. I veoma atraktivno, samo da dodamo! A ukoliko niste dovoljno vješti da sami zaokružite ovu manikir priču, prepustite se vještim rukama profesionalaca.

&

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Minerva (@nail_swag)

Čist luksuz

Dijamanti i dragulji prečica su do luksuznog izgleda i sjajan način da se pokažete u drugačijem svjetlu. Osim toga, ova kombinacija podiže i najjednostaviji stajling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails)

Zlatni akcenti

Uparite jednobojni manikir sa nekoliko zlatnih krugova. To možete učiniti sa bilo kojom bojom osnove. Ipak, moramo priznati da su zlatna i prigušena zelena savršen spoj, posebno u prazničnoj sezoni!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti